Válótársas

VÁLÓTÁRSAS ELŐADÁS AZ ABA-NOVÁK AGÓRA KULTURÁLIS KÖZPONTBAN

2022. október 11. 19:00
 
Rengeteget hallani arról, hogy egy párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő vagy éppen a tűzszerész részletes tanfolyam során ta nulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő gyakorlatsorozat és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”.
 
Ebben persze a mediátorok sem tudnak segíteni, abba azonban mindenképpen szeretnének bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember párkapcsolatának kulisszái mögött.

Elgondolkodtató példák a hétköznapokból, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képes beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére.

Bár komoly témáról van szó, de humorral átszőve, oldott módon, tragikus és komikus elemekkel kiegészített interaktivitással zajlik az előadás, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út – bármilyen rögös néha - továbbra is a mosoly és a közös nevetés.

Interaktív, szórakoztató, mégis elgondolkodtató műsort jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben vagy előrelátó módon éppen szeretnék elkerülni azt.

A Válótársas című könnyed párkapcsolat-gazdagító esten tippek-trükkök, humor  nevetés Pokorny Lia és Ötvös András parádés játékával, valamint Gönczi Dorka és Varga Zsolt mediátorok instrukcióival.


Jegyek online az EVENTIM.HU oldalán, továbbá a helyszínen is kaphatóak az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ jegypénztárában!

Jegyvásárlás: 
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/valotarsas-szolnok-aba-novak-agora-kulturalis-koezpont-589454/event.html

 

A Szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja!

A megváltott belépőjegyeket nem áll módunkban visszaváltani!

A rendezvényre történő belépést a rendezvény napján hatályos jogszabályi feltételek határozzák meg.


Rendszerüzenet